Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran amali di bengkel masakan di sekolah menengah harian negeri Johor
Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran amali di bengkel masakan di sekolah menengah harian negeri Johor by Md Husain Noridahayu,
Saved in:
主要作者: | Md Husain Noridahayu, |
---|---|
格式: | thesis |
語言: | zsm |
出版: |
N/A
2017
|
主題: | |
在線閱讀: | https://ir.upsi.edu.my/detailsg.php?det=3681 https://ir.upsi.edu.my/detailsg.php?det=3681 |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kualiti kursus katering di sekolah menengah vokasional dan sekolah menengah teknik
由: Andin, Christina
出版: (1999) -
Keberkesanan penggunaan video dalam amali masakan
由: Md Sahir, Afizal, et al.
出版: (2015) -
Tahap daya tahan perniagaan (business resilience) dalam premis penginapan skala kecil: Desaru, Johor
由: Mohd. Yatim, Maria
出版: (2012) -
Tahap kefahaman pemakanan seimbang dalam kalangan murid tahap dua sekolah rendah zon selatan, Daerah Segamat, Johor
由: Aris Nur Ithtizam,
出版: (2016) -
Pembentukan automasi kaedah aliran tunai terdiskaun di dalam kajian kemungkinan hotel
由: Ahmad, Budiman
出版: (2001)