Kajian terhadap keperluan dan pemahaman berkaitan produk makanan halal di Malaysia
Pada masa sekarang telah banyak produk makanan yang dicipta dan dikeluarkan dalam perniagaan berasaskan makanan.Produk makanan halal merupakan salah satu daripadanya dan merupakan makanan yang mematuhi Syariah dalam Islam serta turut menjadi pilihan masyarakat bukan Islam.Kajian ini mengenalpasti ad...
Saved in:
Main Authors: | Bennet, Gary, Mohamed Ismail, Risyawati |
---|---|
格式: | Conference or Workshop Item |
语言: | English |
出版: |
2017
|
主题: | |
在线阅读: | http://repo.uum.edu.my/22662/1/STML%E2%80%93Go%20Green%202016%20734%20742.pdf http://repo.uum.edu.my/22662/ http://stmlportal.net/stmlgogreen2016/pdf/p734.pdf |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Kesedaran dan pengetahuan terhadap halal logistik di kalangan pengusaha trak makanan
由: Nordin, Nurhidayah Amirah, et al.
出版: (2017) -
Kesedaran dan pengetahuan dalam kalangan mahasiswa UUM terhadap ramuan halal dalam makanan segera: satu tinjauan
由: Che Wan Abdul Rahman, Che Wan Rohani, et al.
出版: (2017) -
The implementation of halal logo and certification towards restaurant performance
由: Arsat, Alifaizi, et al.
出版: (2010) -
Factor of awareness in searching and sharing of halal food product among Muslim families in Malaysia
由: Yusoff, Siti Zanariah, et al.
出版: (2017) -
Jaminan kualiti makanan halal: dari ladang ke produk makanan
由: Sharifudin Md. Shaarani
出版: (2010)