IMG 208 - BIOTEKNOLOGI MAKANAN FEB-MAC 04 (B,C DAN D).
Saved in:
主要作者: | PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri |
---|---|
格式: | Teaching Resource |
语言: | English |
出版: |
2004
|
主题: | |
在线阅读: | http://eprints.usm.my/9270/1/IMG_208_-_BIOTEKNOLOGI_MAKANAN_FEB-MAC_04_%28B%2CC_DAN_D%29.pdf http://eprints.usm.my/9270/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
IMG 204-3 - ANALISIS PERALATAN MAKANAN SEPT 01.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2001) -
IMG 210-3 - MIKROBIOLOGI MAKANAN I APRIL 1994.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (1994) -
IMG 204-3 - ANALISIS PERALATAN MAKANAN SEPT-OKT 03.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2003) -
IMG 210-3 - MIKROBIOLOGI MAKANAN II OKT-NOV 1996.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (1996) -
Amalan keselamatan makanan dalam kalangan pengendali makanan asrama dewan makan Kolej Vokasional, Johor
由: Abdul Rahman, Abdul Wafi
出版: (2016)