Kesedaran dan pengetahuan terhadap halal logistik di kalangan pengusaha trak makanan
Kajian ini bertujuan untuk menyiasat tahap kesedaran dan pengetahuan tentang logistik halal dikalangan pengusaha makanan dan minuman.Logistik halal merupakan platform kepada rantaian pembekalan halal yang penting dalam proses penyediaan makanan dan minuman.Di Malaysia, terdapat ribuan pengusaha mak...
Saved in:
Main Authors: | Nordin, Nurhidayah Amirah, Ibrahim, Amlus, Mohamed Elias, Ezanee |
---|---|
格式: | Conference or Workshop Item |
語言: | English |
出版: |
2017
|
主題: | |
在線閱讀: | http://repo.uum.edu.my/22670/1/STML%E2%80%93Go%20Green%20%202016%20813%20821.pdf http://repo.uum.edu.my/22670/ http://stmlportal.net/stmlgogreen2016/pdf/p813.pdf |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Kesedaran dan pengetahuan dalam kalangan mahasiswa UUM terhadap ramuan halal dalam makanan segera: satu tinjauan
由: Che Wan Abdul Rahman, Che Wan Rohani, et al.
出版: (2017) -
Faktor-faktor yang mempengaruhi keyakinan pelajar muslim terhadap logo halal produk makanan antarabangsa
由: Mohamad Noor, Nor Nisma, et al.
出版: (2017) -
Kajian terhadap keperluan dan pemahaman berkaitan produk makanan halal di Malaysia
由: Bennet, Gary, et al.
出版: (2017) -
General guidelines for halal food preparation: unified standard of halal certification is important to globalize halal products
由: Jaswir, Irwandi
出版: (2009) -
Rakyat masih membazir RM100 juta sehari import makanan
由: Mingguan, Wanita
出版: (2016)