IMK 103E – PENGENALAN SAINS & TEKNOLOGI MAKANAN SEPT 03.
Saved in:
主要作者: | PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri |
---|---|
格式: | Teaching Resource |
語言: | English |
出版: |
2003
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/4766/1/Document-7004_Version-7589_application-pdf_0.pdf http://eprints.usm.my/4766/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
IMK 103E - PENGENALAN SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN SEPT-OKT 03.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2003) -
IMK 103-2 - PENGENALAN SAINS DAN TEKNOLOGI MAKANAN SEPT 01.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2001) -
IMK 202/3 – KOMODITI MAKANAN SEPT 03.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2003) -
IMK 202-3 - KOMODITI MAKANAN SEPT-OKT 03.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2003) -
IMK 302 - TEKNOLOGI PRODUK PRIMER TEMPATAN TERPILIH SEPT 03.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2003)