Menyingkap keunikan makanan warisan negeri Sarawak: kek lapis Sarawak / Dian Nazuha Mohammad Ismail, Nurul Aida Syahirah Zulkifli and Mohd Zairul Masron
Sarawak merupakan negeri yang amat terkenal dengan keunikan dan keaslian budaya yang mencakupi pelbagai etnik dan warisan. Kepelbagaian ini bukan sahaja membawa nama negeri Sarawak harum di dalam negara malah meniti di persada dunia. Artikel ini adalah berdasarkan daripada sumber utama iaitu dokumen...
Saved in:
Main Authors: | Mohammad Ismail, Dian Nazuha, Zulkifli, Nurul Aida Syahirah, Masron, Mohd Zairul |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
Fakulti Pengurusan Maklumat, UiTM Kampus Puncak Perdana
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/92545/1/92545.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/92545/ https://jslim.uitm.edu.my/index.php/jurnalterbit |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Warisan kesenian muzik ghazal / Mohd Zairul Masron ... [et al.]
by: Masron, Mohd Zairul, et al.
Published: (2017) -
Case study : Perusahaan Roti Suria / Nurul Nazuha Mahmud
by: Mahmud, Nurul Nazuha
Published: (2020) -
Menghasilkan karya seni daripada Kek Lapis Sarawak
by: Ihsan, Noorzali
Published: (2012) -
A Review on Development of Kek Lapis Sarawak's Machine
by: Mohamad Syamim, Hamsawi, et al.
Published: (2016) -
Simultaneous Heat and Mass Transfer in Kek Lapis
Sarawak Baking
by: Ana Sakura, Zainal Abidin, et al.
Published: (2018)