Persepsi Pelajar Universiti Teknologi Malaysia Terhadap Perkhidmatan Makanan Di Kafetaria Kampus UTM, Skudai

Kajian tinjauan ini bertujuan mengenalpasti persepsi pelajar Universiti Teknologi Malaysia terhadap perkhidmatan makanan di kampus. Aspek yang dikaji adalah dari segi kebersihan kafetaria, harga makanan, kebersihan makanan dan kepelbagaian menu. Seramai 377 orang pelajar UTM dipilih sebagai responde...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohd. Said, Mohd. Rizal, Mohd. Arif, Nurulaini
Format: Article
Language:English
Published: 2010
Subjects:
Online Access:http://eprints.utm.my/id/eprint/11561/1/Persepsi_Pelajar_Universiti_Teknologi_Malaysia_Terhadap_Perkhidmatan_Makanan_Di_Kafetaria_Kampus_UTM.pdf
http://eprints.utm.my/id/eprint/11561/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!