PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA
USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dal...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
USM
2016
|
Subjects: | |
Online Access: | http://eprints.usm.my/39677/1/USM_News_Portal_-_PELAJAR_HASILKAN_BURGER_OKARA_DARI_HAMPAS_KACANG_SOYA.pdf http://eprints.usm.my/39677/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
id |
my.usm.eprints.39677 |
---|---|
record_format |
eprints |
spelling |
my.usm.eprints.39677 http://eprints.usm.my/39677/ PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam LB2300 Higher Education USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dalam pameran produk ciptaan pelajar yang dikatakan mampu memberi impak yang positif kepada masyarakat. USM 2016-12-06 Article PeerReviewed application/pdf en http://eprints.usm.my/39677/1/USM_News_Portal_-_PELAJAR_HASILKAN_BURGER_OKARA_DARI_HAMPAS_KACANG_SOYA.pdf MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (2016) PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA. USM News Portal. |
institution |
Universiti Sains Malaysia |
building |
Hamzah Sendut Library |
collection |
Institutional Repository |
continent |
Asia |
country |
Malaysia |
content_provider |
Universiti Sains Malaysia |
content_source |
USM Institutional Repository |
url_provider |
http://eprints.usm.my/ |
language |
English |
topic |
LB2300 Higher Education |
spellingShingle |
LB2300 Higher Education MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA |
description |
USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti
Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan
daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka
yang dipamerkan dalam pameran produk ciptaan pelajar yang dikatakan mampu memberi impak yang
positif kepada masyarakat. |
format |
Article |
author |
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam |
author_facet |
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam |
author_sort |
MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam |
title |
PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS
KACANG SOYA |
title_short |
PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS
KACANG SOYA |
title_full |
PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS
KACANG SOYA |
title_fullStr |
PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS
KACANG SOYA |
title_full_unstemmed |
PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS
KACANG SOYA |
title_sort |
pelajar hasilkan burger okara dari hampas
kacang soya |
publisher |
USM |
publishDate |
2016 |
url |
http://eprints.usm.my/39677/1/USM_News_Portal_-_PELAJAR_HASILKAN_BURGER_OKARA_DARI_HAMPAS_KACANG_SOYA.pdf http://eprints.usm.my/39677/ |
_version_ |
1643709721779109888 |
score |
13.154949 |