PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA

USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dal...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
Format: Article
Language:English
Published: USM 2016
Subjects:
Online Access:http://eprints.usm.my/39677/1/USM_News_Portal_-_PELAJAR_HASILKAN_BURGER_OKARA_DARI_HAMPAS_KACANG_SOYA.pdf
http://eprints.usm.my/39677/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dalam pameran produk ciptaan pelajar yang dikatakan mampu memberi impak yang positif kepada masyarakat.