PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA

USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dal...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
格式: Article
语言:English
出版: USM 2016
主题:
在线阅读:http://eprints.usm.my/39677/1/USM_News_Portal_-_PELAJAR_HASILKAN_BURGER_OKARA_DARI_HAMPAS_KACANG_SOYA.pdf
http://eprints.usm.my/39677/
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!