Tahap Penilaian Pengguna Terhadap Risiko Keselamatan Makanan Dalam Ikan Dan Makanan Laut Selepas Tsunami

Dalam kajian ini, 201 pengguna di dua buah pasar awam di Pulau Pinang dan Sungai Petani, Kedah diberikan soal selidik mengenai tahap penerimaan mereka terhadap ikan dan makanan laut selepas Tsunami. Organisasi kerajaan seperti Jabatan Perikanan Malaysia, Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia, Kementeria...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Abdul Rahim, Dr. Alina, Salam Babji, Prof. Dr. Abdul, Abdullah Sani, Dr. Norrakiah, Mohd. Suradi, Pn Nuriza, Mohd. Kasim, Pn Zalifah, Pyan Tan, En. Bah
Format: Research Report
Language:Burmese
Published: Kolej Universiti Islam Malaysia 2015
Online Access:http://ddms.usim.edu.my/handle/123456789/8190
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!