Satu Kajian Awal Memproses Keledek Keping

Keledek keping telah berjaya dimajukan dengan menggunakan ubi keledek jenis Serdang 1. Kepingan ini disediakan dari isi ubi keledek yang telah dimasak di mana 0.5% CMC, 200 bdsj NaHS03 dan 7% gula halus dicampurkan sebelum kepingan setebal 1mm dibuat. Pengeringan di dalam oven pada tiap-tiap suhu...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Yaakob, Che Mann, Raya, Shariff
Format: Article
Language:English
Malay
Published: 1983
Online Access:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/2225/1/Satu_Kajian_Awal_Memproses_Keledek_Keping.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/2225/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first