Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat

Kajian bagi menentukan kandungan lipid dan asid lemak sebagai makanan berkhasiat telah dijalankan ke atas tiga spesies belut iaitu Monopterus albus, Anguilla japonica dan Anguilla mauritiana.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Siti Suhaidah Amin
Format: Working Paper
Language:other
Published: Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu 2014
Subjects:
Online Access:http://dspace.psnz.umt.edu.my/xmlui/handle/123456789/2813
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id my.umt.ir-2813
record_format eprints
spelling my.umt.ir-28132014-03-17T08:12:55Z Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat Siti Suhaidah Amin LP 32 FSGT 1 1998 Siti Suhaidah Amin Laporan Projek FSGT 1998 Kajian bagi menentukan kandungan lipid dan asid lemak sebagai makanan berkhasiat telah dijalankan ke atas tiga spesies belut iaitu Monopterus albus, Anguilla japonica dan Anguilla mauritiana. 2014-03-17T08:12:54Z 2014-03-17T08:12:54Z 1998 Working Paper http://dspace.psnz.umt.edu.my/xmlui/handle/123456789/2813 other application/pdf application/pdf Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu
institution Universiti Malaysia Terengganu
building Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Malaysia Terengganu
content_source UMT-IR
url_provider http://umt-ir.umt.edu.my:8080/
language other
topic LP 32 FSGT 1 1998
Siti Suhaidah Amin
Laporan Projek FSGT 1998
spellingShingle LP 32 FSGT 1 1998
Siti Suhaidah Amin
Laporan Projek FSGT 1998
Siti Suhaidah Amin
Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
description Kajian bagi menentukan kandungan lipid dan asid lemak sebagai makanan berkhasiat telah dijalankan ke atas tiga spesies belut iaitu Monopterus albus, Anguilla japonica dan Anguilla mauritiana.
format Working Paper
author Siti Suhaidah Amin
author_facet Siti Suhaidah Amin
author_sort Siti Suhaidah Amin
title Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
title_short Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
title_full Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
title_fullStr Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
title_full_unstemmed Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
title_sort nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies belut sebagai makanan berkhasiat
publisher Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu
publishDate 2014
url http://dspace.psnz.umt.edu.my/xmlui/handle/123456789/2813
_version_ 1738395603743801344
score 13.222552