Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat
Kajian bagi menentukan kandungan lipid dan asid lemak sebagai makanan berkhasiat telah dijalankan ke atas tiga spesies belut iaitu Monopterus albus, Anguilla japonica dan Anguilla mauritiana.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Working Paper |
Language: | other |
Published: |
Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu
2014
|
Subjects: | |
Online Access: | http://dspace.psnz.umt.edu.my/xmlui/handle/123456789/2813 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
id |
my.umt.ir-2813 |
---|---|
record_format |
eprints |
spelling |
my.umt.ir-28132014-03-17T08:12:55Z Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat Siti Suhaidah Amin LP 32 FSGT 1 1998 Siti Suhaidah Amin Laporan Projek FSGT 1998 Kajian bagi menentukan kandungan lipid dan asid lemak sebagai makanan berkhasiat telah dijalankan ke atas tiga spesies belut iaitu Monopterus albus, Anguilla japonica dan Anguilla mauritiana. 2014-03-17T08:12:54Z 2014-03-17T08:12:54Z 1998 Working Paper http://dspace.psnz.umt.edu.my/xmlui/handle/123456789/2813 other application/pdf application/pdf Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu |
institution |
Universiti Malaysia Terengganu |
building |
Perpustakaan Sultanah Nur Zahirah |
collection |
Institutional Repository |
continent |
Asia |
country |
Malaysia |
content_provider |
Universiti Malaysia Terengganu |
content_source |
UMT-IR |
url_provider |
http://umt-ir.umt.edu.my:8080/ |
language |
other |
topic |
LP 32 FSGT 1 1998 Siti Suhaidah Amin Laporan Projek FSGT 1998 |
spellingShingle |
LP 32 FSGT 1 1998 Siti Suhaidah Amin Laporan Projek FSGT 1998 Siti Suhaidah Amin Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat |
description |
Kajian bagi menentukan kandungan lipid dan asid lemak sebagai makanan berkhasiat telah dijalankan ke atas tiga spesies belut iaitu Monopterus albus, Anguilla japonica dan Anguilla mauritiana. |
format |
Working Paper |
author |
Siti Suhaidah Amin |
author_facet |
Siti Suhaidah Amin |
author_sort |
Siti Suhaidah Amin |
title |
Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat |
title_short |
Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat |
title_full |
Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat |
title_fullStr |
Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat |
title_full_unstemmed |
Nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies Belut sebagai makanan berkhasiat |
title_sort |
nilai pemakanan yang penting dalam pelbagai jenis spesies belut sebagai makanan berkhasiat |
publisher |
Terengganu: Universiti Putra Malaysia Terengganu |
publishDate |
2014 |
url |
http://dspace.psnz.umt.edu.my/xmlui/handle/123456789/2813 |
_version_ |
1738395603743801344 |
score |
13.214268 |