Transkrip temu bual bersama puan Mazliha binti Zainuddin dan puan Siti Aisyah binti Aran mengenai pembuatan kuih loyang/ Muhammad Khairul Amir Abdul Kadir and Nur Kamielia Laila Mohd Hamizan

Kuih Loyang, juga dikenali sebagai kuih rose atau kuih kapit, merupakan sejenis hidangan manis tradisional yang sangat popular di kalangan masyarakat Asia Tenggara, terutamanya di Malaysia, Singapura, Indonesia, dan Brunei. Nama "kuih loyang" berasal dari perkataan Melayu "kuih,"...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Abdul Kadir, Muhammad Khairul Amir, Mohd Hamizan, Nur Kamielia Laila
Format: Monograph
Language:English
Published: Universiti TeknologI MARA,Selangor 2023
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98302/1/98302.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98302/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!

Similar Items