Transkrip wawancara bersama puan Sarah binti Hussain dan cik Nurul Anisah binti Yusoff mengenai ketupat daun buluh/ Nurul Ain Mohd Shukri and Aisya Najwa Azahar
Ketupat daun buluh atau lebih dikenali sebagai bak chang, zongzi atau kee chang merupakan masakan tradisional yang mempunyai kepentingan budaya yang mendalam dalam pelbagai masyarakat di rantau ini. Justeru itu, kajian ini dijalankan bagi menyelidiki akar sejarah, kaedah penyediaan, dan pengalaman p...
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
Format: | Monograph |
Language: | English English |
Published: |
Universiti TeknologI MARA,Selangor
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98376/1/98376.mp3 https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98376/2/98376%20%282%29.mp3 https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98376/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|