Transkrip wawancara bersama puan Sarah binti Hussain dan cik Nurul Anisah binti Yusoff mengenai ketupat daun buluh/ Nurul Ain Mohd Shukri and Aisya Najwa Azahar

Ketupat daun buluh atau lebih dikenali sebagai bak chang, zongzi atau kee chang merupakan masakan tradisional yang mempunyai kepentingan budaya yang mendalam dalam pelbagai masyarakat di rantau ini. Justeru itu, kajian ini dijalankan bagi menyelidiki akar sejarah, kaedah penyediaan, dan pengalaman p...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohd Shukri, Nurul Ain, Azahar, Aisya Najwa
Format: Monograph
Language:English
English
Published: Universiti TeknologI MARA,Selangor
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98376/1/98376.mp3
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98376/2/98376%20%282%29.mp3
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/98376/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!