Langkah pemilihan produk makanan yang mempunyai logo halal sahih / Nurul Atikah Poniran
Pemilihan produk yang mempunyai logo halal merupakan satu perkara penting dalam kalangan masyarakat. Logo ini merupakan satu sistem yang menentukan bahawa sesuatu makanan itu adalah halal. Dari sudut industri, logo halal merupakan satu mekanisme supaya masyarakat atau-pun pengguna memilih produk yan...
Saved in:
Main Author: | Poniran, Nurul Atikah |
---|---|
Format: | Monograph |
Language: | English |
Published: |
UiTM Cawangan Negeri Sembilan
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/61618/1/61618.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/61618/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Fiqh Halal / Nurul Atikah Poniran
by: Poniran, Nurul Atikah
Published: (2021) -
Kesan globalisasi dalam kalangan pelajar / Nurul Safwah Aminuddin Zaki and Nurul Atikah Poniran
by: Aminuddin Zaki, Nurul Safwah, et al.
Published: (2021) -
Insan sebagai Khalifah dalam peradaban / Nurul Atikah Poniran and Dr Mohamad Hasif Jaafar
by: Poniran, Nurul Atikah, et al.
Published: (2021) -
Nikmat hujan kepada manusia / Nurul Atikah Poniran and Dr. Mohamad Hasif Jaafar
by: Poniran, Nurul Atikah, et al.
Published: (2021) -
Aidilfitri: Sunah-sunah Hari Raya / Nurul Atikah Poniran
by: Poniran, Nurul Atikah
Published: (2023)