Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]

Pada tanggal 30 November 2023, berlangsungnya program Knowledge Transfer Programme (KTP): Malaysian Heritage Cuisine yang diadakan di SMK Dato’ Kailan, Kepala Batas, Pulau Pinang bagi memenuhi pembelajaran SULAM HTC556 Food and Society bagi pelajarpelajar Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari, Fakulti P...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah, Hussin, Shahril, Bibit, Nur Syahira, Zaeimoedin, Teku Zariff
Format: Monograph
Language:English
Published: Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni 2024
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107932/1/107932.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107932/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id my.uitm.ir.107932
record_format eprints
spelling my.uitm.ir.1079322024-12-25T09:15:42Z https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107932/ Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah Hussin, Shahril Bibit, Nur Syahira Zaeimoedin, Teku Zariff Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Pada tanggal 30 November 2023, berlangsungnya program Knowledge Transfer Programme (KTP): Malaysian Heritage Cuisine yang diadakan di SMK Dato’ Kailan, Kepala Batas, Pulau Pinang bagi memenuhi pembelajaran SULAM HTC556 Food and Society bagi pelajarpelajar Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Seramai enam (6) orang dari program pertukaran pelajar dari Universitas Ciputra, Surabaya, Indonesia turut terlibat, menjadikan keseluruhan 18 orang pelajar dan tiga (3) pensyarah yang terlibat dalam menjayakan program ini. Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni 2024-09 Monograph NonPeerReviewed text en https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107932/1/107932.pdf Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]. (2024) Bulletin. Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni.
institution Universiti Teknologi Mara
building Tun Abdul Razak Library
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Teknologi Mara
content_source UiTM Institutional Repository
url_provider http://ir.uitm.edu.my/
language English
topic Pulau Pinang
Universiti Teknologi MARA
spellingShingle Pulau Pinang
Universiti Teknologi MARA
Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
Hussin, Shahril
Bibit, Nur Syahira
Zaeimoedin, Teku Zariff
Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
description Pada tanggal 30 November 2023, berlangsungnya program Knowledge Transfer Programme (KTP): Malaysian Heritage Cuisine yang diadakan di SMK Dato’ Kailan, Kepala Batas, Pulau Pinang bagi memenuhi pembelajaran SULAM HTC556 Food and Society bagi pelajarpelajar Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP). Seramai enam (6) orang dari program pertukaran pelajar dari Universitas Ciputra, Surabaya, Indonesia turut terlibat, menjadikan keseluruhan 18 orang pelajar dan tiga (3) pensyarah yang terlibat dalam menjayakan program ini.
format Monograph
author Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
Hussin, Shahril
Bibit, Nur Syahira
Zaeimoedin, Teku Zariff
author_facet Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
Hussin, Shahril
Bibit, Nur Syahira
Zaeimoedin, Teku Zariff
author_sort Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
title Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_short Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_full Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_fullStr Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_full_unstemmed Knowledge Transfer Program (KTP): Malaysian heritage cuisine / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_sort knowledge transfer program (ktp): malaysian heritage cuisine / nur nadia maisarah mohd fisol … [et al.]
publisher Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni
publishDate 2024
url https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107932/1/107932.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107932/
_version_ 1819914008299307008
score 13.223943