INOVASI HAMPAS KELAPA DIJADIKAN KEPINGAN DAGING BURGER
USM, PULAU PINANG, 14 November 2017 – Kelapa parut yang sudah digunakan untuk menghasilkan santan selalunya akan dibuang begitu sahaja, namun, sekumpulan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) mengambil inisiatif menggunakan hampas kelapa ini untuk dijadikan kepingan daging...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Article |
语言: | English |
出版: |
USM
2017
|
主题: | |
在线阅读: | http://eprints.usm.my/40325/1/USM_News_Portal_-_INOVASI_HAMPAS_KELAPA_DIJADIKAN_KEPINGAN_DAGING_BURGER.pdf http://eprints.usm.my/40325/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
成为第一个发表评论!