INOVASI HAMPAS KELAPA DIJADIKAN KEPINGAN DAGING BURGER

USM, PULAU PINANG, 14 November 2017 – Kelapa parut yang sudah digunakan untuk menghasilkan santan selalunya akan dibuang begitu sahaja, namun, sekumpulan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) mengambil inisiatif menggunakan hampas kelapa ini untuk dijadikan kepingan daging...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
格式: Article
語言:English
出版: USM 2017
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/40325/1/USM_News_Portal_-_INOVASI_HAMPAS_KELAPA_DIJADIKAN_KEPINGAN_DAGING_BURGER.pdf
http://eprints.usm.my/40325/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!