INOVASI HAMPAS KELAPA DIJADIKAN KEPINGAN DAGING BURGER
USM, PULAU PINANG, 14 November 2017 – Kelapa parut yang sudah digunakan untuk menghasilkan santan selalunya akan dibuang begitu sahaja, namun, sekumpulan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) mengambil inisiatif menggunakan hampas kelapa ini untuk dijadikan kepingan daging...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Article |
語言: | English |
出版: |
USM
2017
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/40325/1/USM_News_Portal_-_INOVASI_HAMPAS_KELAPA_DIJADIKAN_KEPINGAN_DAGING_BURGER.pdf http://eprints.usm.my/40325/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
成為第一個發表評論!