INOVASI HAMPAS KELAPA DIJADIKAN KEPINGAN DAGING BURGER

USM, PULAU PINANG, 14 November 2017 – Kelapa parut yang sudah digunakan untuk menghasilkan santan selalunya akan dibuang begitu sahaja, namun, sekumpulan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) mengambil inisiatif menggunakan hampas kelapa ini untuk dijadikan kepingan daging...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
格式: Article
语言:English
出版: USM 2017
主题:
在线阅读:http://eprints.usm.my/40325/1/USM_News_Portal_-_INOVASI_HAMPAS_KELAPA_DIJADIKAN_KEPINGAN_DAGING_BURGER.pdf
http://eprints.usm.my/40325/
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!

相似书籍