INOVASI HAMPAS KELAPA DIJADIKAN KEPINGAN DAGING BURGER
USM, PULAU PINANG, 14 November 2017 – Kelapa parut yang sudah digunakan untuk menghasilkan santan selalunya akan dibuang begitu sahaja, namun, sekumpulan pelajar tahun akhir Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) mengambil inisiatif menggunakan hampas kelapa ini untuk dijadikan kepingan daging...
Saved in:
主要作者: | MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam |
---|---|
格式: | Article |
语言: | English |
出版: |
USM
2017
|
主题: | |
在线阅读: | http://eprints.usm.my/40325/1/USM_News_Portal_-_INOVASI_HAMPAS_KELAPA_DIJADIKAN_KEPINGAN_DAGING_BURGER.pdf http://eprints.usm.my/40325/ |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS
KACANG SOYA
由: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
出版: (2016) -
KONSEP 'KAIZEN' DIJADIKAN BUDAYA KERJA MASYARAKAT
JEPUN
由: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
出版: (2016) -
UNIVERSITI GALAK WARGANYA MEMBUDAYAKAN
INOVASI
由: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
出版: (2017) -
INOVASI RINTIS BERTERASKAN TERAS APEX
由: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
出版: (2015) -
INOVASI TERKINI JEPUN HASILKAN TAHI BINTANG
BUATAN
由: MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam
出版: (2017)