Etnik dan budaya: faktor-faktor yang mempengaruhi penyediaan makanan tradisional di Malaysia

Malaysia adalah sebuah negara yang terdiri dari pelbagai bilang kaum dan agama serta etnik dan budaya. Masyarakat majmuk yang terbina menjadikan Malaysia sebuah negara yang unik. Salah satu daripada identiti budaya ialah makanan tradisional. Justeru itu, objektif kajian adalah untuk mengulas mengena...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Husin, Mohd Huzaini, Hassan, Siti Aishah
Format: Conference or Workshop Item
Language:English
Published: Faculty of Educational Studies, Universiti Putra Malaysia 2019
Online Access:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/76706/1/GREDUC2019-30.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/76706/
http://spel3.upm.edu.my/max/dokumen/GREDUC_GREduc2019_E-proceedings.pdf
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first