Keberkesanan penggunaan video dalam amali masakan
Kajian ini bertujuan menentukan keberkesanan penggunaan video terhadap skor masakan murid bagi empat jenis masakan iaitu masakan pagi, tengahari, malam dan tengah malam. Rekabentuk eksperimen ini melibatkan 34 orang murid yang dibahagikan secara rawak kepada dua kumpulan iaitu kumpulan demonstrasi (...
Saved in:
Main Authors: | Md Sahir, Afizal, Mohd Ayub, Ahmad Fauzi |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
Universiti Putra Malaysia Press
2015
|
Online Access: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/50977/1/Keberkesanan%20penggunaan%20video%20dalam%20amali%20masakan.pdf http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/50977/ http://www.injet.upm.edu.my/index.php/archives/volume-1-2-november-2015 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Keberkesanan proses pengajaran dan pembelajaran amali di bengkel masakan di sekolah menengah harian negeri Johor
by: Md Husain Noridahayu,
Published: (2017) -
Keberkesanan penggunaan komputer dalam pengajaran dan pembelajaran tatabahasa
by: Nor Ilyani Harun,, et al.
Published: (2012) -
Keberkesanan amali kimia hijau ke Atas pencapaian pelajar dalam elektrokimia
by: Nur Liyana Zahari
Published: (2021) -
Promosi masakan tiram
by: Berita Harian, Malaysia
Published: (1991) -
Konvensyen masakan lama
by: Shamsiah, Sanin
Published: (1992)