Perubahan fizikokimia pisang saba semasa kematangan buah
Perubahan Fizikokimia Buah Pisang Saba Semasa Kematangan Kajian tentang perubahan fizikokimia buah Pisang Saba (Musa sp.) mengikut indeks kematangan telah dijalankan. Empat indek berbeza Pisang Saba: hijau, hijau kekuningan, kuning kehijauan dan kuning telah dianalisis untuk mendapatkan perubahan...
保存先:
第一著者: | |
---|---|
フォーマット: | Academic Exercise |
言語: | English |
出版事項: |
Universiti Malaysia Sabah
|
主題: | |
オンライン・アクセス: | https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/23927/1/Perubahan%20fizikokimia%20pisang%20saba%20semasa%20kematangan%20buah.pdf https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/23927/ |
タグ: |
タグ追加
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!
|