Perubahan fizikokimia pisang saba semasa kematangan buah

Perubahan Fizikokimia Buah Pisang Saba Semasa Kematangan Kajian tentang perubahan fizikokimia buah Pisang Saba (Musa sp.) mengikut indeks kematangan telah dijalankan. Empat indek berbeza Pisang Saba: hijau, hijau kekuningan, kuning kehijauan dan kuning telah dianalisis untuk mendapatkan perubahan...

詳細記述

保存先:
書誌詳細
第一著者: Halimatussmdiah Abdu Rahim
フォーマット: Academic Exercise
言語:English
出版事項: Universiti Malaysia Sabah
主題:
オンライン・アクセス:https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/23927/1/Perubahan%20fizikokimia%20pisang%20saba%20semasa%20kematangan%20buah.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/23927/
タグ: タグ追加
タグなし, このレコードへの初めてのタグを付けませんか!