Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]

Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM C...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah, Abu Bakar, Ahmad Redhuan, Mashuri, Mas Affandy, Zaeimoedin, Teku Zariff
Format: Monograph
Language:English
Published: Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni 2024
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id my.uitm.ir.107929
record_format eprints
spelling my.uitm.ir.1079292024-12-25T09:16:10Z https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/ Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah Abu Bakar, Ahmad Redhuan Mashuri, Mas Affandy Zaeimoedin, Teku Zariff Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan kerjasama Farm Fresh (MH Milk Sdn. Bhd). Program ini merupakan program pembudayaan ilmu, perkongsian imu pengetahuan, jaringan komuniti dan program multidimensi pencegahan kemiskinan. Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni 2024-09 Monograph NonPeerReviewed text en https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]. (2024) Bulletin. Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni.
institution Universiti Teknologi Mara
building Tun Abdul Razak Library
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Teknologi Mara
content_source UiTM Institutional Repository
url_provider http://ir.uitm.edu.my/
language English
topic Pulau Pinang
Universiti Teknologi MARA
spellingShingle Pulau Pinang
Universiti Teknologi MARA
Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
Abu Bakar, Ahmad Redhuan
Mashuri, Mas Affandy
Zaeimoedin, Teku Zariff
Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
description Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan kerjasama Farm Fresh (MH Milk Sdn. Bhd). Program ini merupakan program pembudayaan ilmu, perkongsian imu pengetahuan, jaringan komuniti dan program multidimensi pencegahan kemiskinan.
format Monograph
author Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
Abu Bakar, Ahmad Redhuan
Mashuri, Mas Affandy
Zaeimoedin, Teku Zariff
author_facet Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
Abu Bakar, Ahmad Redhuan
Mashuri, Mas Affandy
Zaeimoedin, Teku Zariff
author_sort Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah
title Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_short Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_full Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_fullStr Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_full_unstemmed Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
title_sort knowledge transfer programme (ktp): savor the flavours through culinary experience / nur nadia maisarah mohd fisol … [et al.]
publisher Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni
publishDate 2024
url https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/
_version_ 1819914008147263488
score 13.223943