Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM C...
Saved in:
Main Authors: | , , , |
---|---|
Format: | Monograph |
Language: | English |
Published: |
Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni
2024
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
id |
my.uitm.ir.107929 |
---|---|
record_format |
eprints |
spelling |
my.uitm.ir.1079292024-12-25T09:16:10Z https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/ Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah Abu Bakar, Ahmad Redhuan Mashuri, Mas Affandy Zaeimoedin, Teku Zariff Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan kerjasama Farm Fresh (MH Milk Sdn. Bhd). Program ini merupakan program pembudayaan ilmu, perkongsian imu pengetahuan, jaringan komuniti dan program multidimensi pencegahan kemiskinan. Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni 2024-09 Monograph NonPeerReviewed text en https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]. (2024) Bulletin. Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni. |
institution |
Universiti Teknologi Mara |
building |
Tun Abdul Razak Library |
collection |
Institutional Repository |
continent |
Asia |
country |
Malaysia |
content_provider |
Universiti Teknologi Mara |
content_source |
UiTM Institutional Repository |
url_provider |
http://ir.uitm.edu.my/ |
language |
English |
topic |
Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA |
spellingShingle |
Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah Abu Bakar, Ahmad Redhuan Mashuri, Mas Affandy Zaeimoedin, Teku Zariff Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] |
description |
Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM Cawangan Pulau Pinang (UiTMCPP) dengan kerjasama Farm Fresh (MH Milk Sdn. Bhd). Program ini merupakan program pembudayaan ilmu, perkongsian imu pengetahuan, jaringan komuniti dan program multidimensi pencegahan kemiskinan. |
format |
Monograph |
author |
Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah Abu Bakar, Ahmad Redhuan Mashuri, Mas Affandy Zaeimoedin, Teku Zariff |
author_facet |
Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah Abu Bakar, Ahmad Redhuan Mashuri, Mas Affandy Zaeimoedin, Teku Zariff |
author_sort |
Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah |
title |
Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] |
title_short |
Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] |
title_full |
Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] |
title_fullStr |
Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] |
title_full_unstemmed |
Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.] |
title_sort |
knowledge transfer programme (ktp): savor the flavours through culinary experience / nur nadia maisarah mohd fisol … [et al.] |
publisher |
Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni |
publishDate |
2024 |
url |
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/ |
_version_ |
1819914008147263488 |
score |
13.223943 |