Keberkesanan Prosedur Operasi Standard Pemantauan (POSP) Perniagaan Makanan Secara Dalam Talian Semasa Dan Selepas Perintah Kawalan Pergerakan (PKP)
Makanan merupakan keperluan asasi setiap manusia bermula daripada bayi sehingga ke warga emas. Namun isu keracunan makanan menjadi antara perkara membimbangkan khususnya ketika negara dan dunia sedang berdepan dengan wabak penyakit berjangkit iaitu Covid-19. Isu keracunan makanan di Malaysia misalny...
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
格式: | Monograph |
語言: | English |
出版: |
UUM
2022
|
主題: | |
在線閱讀: | https://repo.uum.edu.my/id/eprint/29596/1/14789.pdf https://repo.uum.edu.my/id/eprint/29596/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|