Pembinaan Dan Penilaian Panduan Pengajaran Yang Menggunakan Pendekatan Koperatif Dan Kolaboratif Bagi Kursus Penyediaan Makanan
Panduan Pengajaran ialah bahan yang boleh digunakan oleh pensyarah sebagai rujukan dan panduan untuk memudahkan pengajaran. Tujuan kajian ini dijalankan adalah untuk menilai kesesuaian tiga buah Panduan Pengajaran yang menggunakan Pendekatan Koperatif dan Kolaboratif bagi Kursus Penyediaan Makana...
Saved in:
Main Authors: | Ismail, Sarimah, Uluan @ Radin Ismail, Radin Idawati |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
2010
|
Subjects: | |
Online Access: | http://eprints.utm.my/id/eprint/11518/1/ http://eprints.utm.my/id/eprint/11518/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Pembinaan Dan Penilaian Kesesuaian Modul Pengajaran Kendiri Kursus Penyediaan Makanan Bagi Tajuk Diet Dan Diabetes, Diet Dan Hipertensi
by: Ismail, Sarimah, et al.
Published: (2010) -
Pembinaan Dan Penilaian Panduan Pengajaran Menggunakan Pendekatan Penyelesaian Masalah
Bagi Mata Pelajaran Operasi Perkhidmatan Makanan
by: Ismail, Sarimah, et al.
Published: (2010) -
Pembinaan Dan Penilaian Modul Pengajaran Kendiri (MPK) Pemprosesan Makanan Berasaskan Ikan Dan Iradiasi Makanan Bagi Kursus Teknologi Pemprosesan Makanan
by: Ismail, Sarimah, et al.
Published: (2010) -
Pembangunan dan penilaian laman web berasaskan pendekatan kolaboratif
by: Abdullah, Saharani, et al.
Published: (2007) -
Aplikasi Kaedah Penyelesaian Masalah Dalam Pengajaran Kursus Asas Penyediaan Makanan Dan Pemakanan
by: Ismail, Sarimah, et al.
Published: (2010)