Effect of storage temperature and duration on physico-chemical properties, microbial growth and nutritional composition of papaya and banana fruits

Kultivar pisang (Musa sp.) dan betik (Carica papaya) dituai dan disimpan selama sebulan pada suhu penyimpanan dan jangka masa berbeza. Buah-buahan ini diambil daripada kebun yang terletak di Johor Bahru, Malaysia. Masak dalam tempoh yang tidak diingini, perubahan warna kulit, penurunan berat, buah-b...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Abdarrahman Abuhamra, Suaad Ghait
格式: Thesis
语言:English
English
English
出版: 2017
主题:
在线阅读:http://eprints.uthm.edu.my/866/1/24p%20SUAAD%20GHAIT%20ABDARRAHMAN%20ABUHAMRA.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/866/2/SUAAD%20GHAIT%20ABDARRAHMAN%20ABUHAMRA%20COPYRIGHT%20DECLARATION.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/866/3/SUAAD%20GHAIT%20ABDARRAHMAN%20ABUHAMRA%20WATERMARK.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/866/
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!