Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Foong, chee kong
Format: Monograph
Language:English
Published: Universiti Sains Malaysia 1990
Subjects:
Online Access:http://eprints.usm.my/47699/1/FONG%20CHEE%20KONG%20cut.pdf
http://eprints.usm.my/47699/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id my.usm.eprints.47699
record_format eprints
spelling my.usm.eprints.47699 http://eprints.usm.my/47699/ Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn) Foong, chee kong QD1-999 Chemistry Universiti Sains Malaysia 1990-03 Monograph NonPeerReviewed application/pdf en http://eprints.usm.my/47699/1/FONG%20CHEE%20KONG%20cut.pdf Foong, chee kong (1990) Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn). Project Report. Universiti Sains Malaysia. (Submitted)
institution Universiti Sains Malaysia
building Hamzah Sendut Library
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Sains Malaysia
content_source USM Institutional Repository
url_provider http://eprints.usm.my/
language English
topic QD1-999 Chemistry
spellingShingle QD1-999 Chemistry
Foong, chee kong
Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)
format Monograph
author Foong, chee kong
author_facet Foong, chee kong
author_sort Foong, chee kong
title Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)
title_short Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)
title_full Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)
title_fullStr Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)
title_full_unstemmed Kesan Haba Ke Atas Pembentukan PAH Dalam Minyak Masak Dan Bawang Putih (Allium Sativum Linn)
title_sort kesan haba ke atas pembentukan pah dalam minyak masak dan bawang putih (allium sativum linn)
publisher Universiti Sains Malaysia
publishDate 1990
url http://eprints.usm.my/47699/1/FONG%20CHEE%20KONG%20cut.pdf
http://eprints.usm.my/47699/
_version_ 1681490250844602368
score 13.18916