IMK 307 - KESELAMATAN MAKANAN APRIL-MEI 06
Saved in:
主要作者: | PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri |
---|---|
格式: | Teaching Resource |
語言: | English |
出版: |
2006
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/1316/1/IMK_307_-_KESELAMATAN_MAKANAN_APRIL-MEI_06.pdf http://eprints.usm.my/1316/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
IMK 307/3 - KESELAMATAN MAKANAN FEB 04.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2004) -
IMK 209 - SIFAT-SIFAT FIZIKAL MAKANAN APRIL-MEI 06.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2006) -
IMK 104 - NUTRITION APRIL-MAY 06.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2006) -
IMG 306 - PENILAIAN DERIA DAN JAMINAN MUTU MAKANAN APRIL-MEI 06.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2006) -
IMK 208/3 - PENGAWETAN DAN PEMPROSESAN MAKANAN I FEB 04.
由: PPTI, Pusat Pengajian Teknologi Industri
出版: (2004)