Cousberry juara pertandingan Hari Inovasi Menu Pelajar 2018
SERDANG, 5 Dis - Kumpulan Cousberry Sdn. Bhd. yang terdiri daripada pelajar Bacelor Sains dan Pengurusan Perkhidmatan Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara pertandingan Hari Inovasi Menu Pelajar 2018 dengan produk Couscous Nasi Lemak.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | UPM News |
Language: | English |
Published: |
Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia
2018
|
Online Access: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/66424/1/Cousberry%20juara%20pertandingan%20Hari%20Inovasi%20Menu%20Pelajar%202018.pdf http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/66424/ http://www.upm.edu.my/berita/cousberry_juara_pertandingan_hari_inovasi_menu_pelajar_2018-46303 |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|