FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu

SERDANG, 18 Nov – Sebanyak 10 produk makanan baharu telah dihasilkan oleh pelajar tahun akhir kursus Pembangunan Produk Makanan Baharu, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM). Dekan FSTM, Prof. Dr. Mohd Yazid Abdul Manap berkata produk makanan baharu yang diha...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
格式: UPM News
語言:English
Malay
出版: 2009
在線閱讀:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/1/FSTM_Perkenal_Produk_Makanan_Baharu.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/
http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=200911243281816401721654141
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!