FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu

SERDANG, 18 Nov – Sebanyak 10 produk makanan baharu telah dihasilkan oleh pelajar tahun akhir kursus Pembangunan Produk Makanan Baharu, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM). Dekan FSTM, Prof. Dr. Mohd Yazid Abdul Manap berkata produk makanan baharu yang diha...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
Format: UPM News
Language:English
Malay
Published: 2009
Online Access:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/1/FSTM_Perkenal_Produk_Makanan_Baharu.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/
http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=200911243281816401721654141
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id my.upm.eprints.4081
record_format eprints
spelling my.upm.eprints.40812013-05-27T07:13:18Z http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/ FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat SERDANG, 18 Nov – Sebanyak 10 produk makanan baharu telah dihasilkan oleh pelajar tahun akhir kursus Pembangunan Produk Makanan Baharu, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM). Dekan FSTM, Prof. Dr. Mohd Yazid Abdul Manap berkata produk makanan baharu yang dihasilkan oleh pelajar tersebut merangkumi aspek praktikal bagi mengintegrasikan pengetahuan teknikal dalam kejuruteraan makanan, pemprosesan makanan, pembungkusan makanan dan mikrobiologi. 2009-11-18 UPM News NonPeerReviewed application/pdf en http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/1/FSTM_Perkenal_Produk_Makanan_Baharu.pdf Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009) FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu. [UPM News] http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=200911243281816401721654141 Malay
institution Universiti Putra Malaysia
building UPM Library
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Putra Malaysia
content_source UPM Institutional Repository
url_provider http://psasir.upm.edu.my/
language English
Malay
description SERDANG, 18 Nov – Sebanyak 10 produk makanan baharu telah dihasilkan oleh pelajar tahun akhir kursus Pembangunan Produk Makanan Baharu, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM). Dekan FSTM, Prof. Dr. Mohd Yazid Abdul Manap berkata produk makanan baharu yang dihasilkan oleh pelajar tersebut merangkumi aspek praktikal bagi mengintegrasikan pengetahuan teknikal dalam kejuruteraan makanan, pemprosesan makanan, pembungkusan makanan dan mikrobiologi.
format UPM News
author Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
spellingShingle Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu
author_facet Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
author_sort Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
title FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu
title_short FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu
title_full FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu
title_fullStr FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu
title_full_unstemmed FSTM Perkenal Produk Makanan Baharu
title_sort fstm perkenal produk makanan baharu
publishDate 2009
url http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/1/FSTM_Perkenal_Produk_Makanan_Baharu.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/4081/
http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=200911243281816401721654141
_version_ 1643822799769305088
score 13.149126