Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali

SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingg...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
Format: UPM News
Language:English
Published: Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia 2015
Online Access:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/1/Penyelidik%20cipta%20minyak%20masak%20AFDHAL%20boleh%20goreng%2080%20kali.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804/
http://www.upm.edu.my/berita/details/minyakafdhalbm
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!