Peranan khidmat sumber luar (outsourcing) dalam amalan mcdonaldisasi di sektor perhotelan
McDonaldisasi ialah satu prinsip yang diadaptasi dari restoran makanan segera yang bertunjangkan kepada empat dimensi iaitu kecekapan, kebolehkiraan, kebolehramalan dan kawalan. Secara asasnya prinsip ini dilihat sangat cekap dan merupakan satu amalan rasional yang boleh dipraktikkan. Pengasas Teori...
Saved in:
Main Authors: | , |
---|---|
格式: | Article |
語言: | English English |
出版: |
Penerbit UMS
2021
|
主題: | |
在線閱讀: | https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/30417/1/Peranan%20khidmat%20sumber%20luar%20%28outsourcing%29%20dalam%20amalan%20mcdonaldisasi%20di%20sektor%20perhotelan.pdf https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/30417/2/Peranan%20khidmat%20sumber%20luar%20%28outsourcing%29%20dalam%20amalan%20mcdonaldisasi%20di%20sektor%20perhotelan1.pdf https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/30417/ https://jurcon.ums.edu.my/ojums/index.php/jkob/article/view/3251 |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
因特網
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/30417/1/Peranan%20khidmat%20sumber%20luar%20%28outsourcing%29%20dalam%20amalan%20mcdonaldisasi%20di%20sektor%20perhotelan.pdfhttps://eprints.ums.edu.my/id/eprint/30417/2/Peranan%20khidmat%20sumber%20luar%20%28outsourcing%29%20dalam%20amalan%20mcdonaldisasi%20di%20sektor%20perhotelan1.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/30417/
https://jurcon.ums.edu.my/ojums/index.php/jkob/article/view/3251