Isu keselamatan makanan menurut perspektif al-Hadith: Analisis terhadap perusahaan kecil dan sederhana di Lembah Klang / Mohd Farhan Md Ariffin
Dalam wacana kepenggunaan, keselamatan makanan merupakan satu sistem jaminan yang menitikberatkan cabang tayyiban merangkumi elemen kebersihan, keselamatan dan kualiti dalam proses penghasilan produk makanan. Ini boleh dibuktikan di mana subjek mengambil kira pemberatan aspek “kebaikan” bermula dari...
Saved in:
Main Author: | Mohd Farhan , Md Ariffin |
---|---|
Format: | Thesis |
Published: |
2019
|
Subjects: | |
Online Access: | http://studentsrepo.um.edu.my/13891/1/Mohd_Farhan.pdf http://studentsrepo.um.edu.my/13891/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Kajian 'Teleworking' di kalangan perusahaan berskala kecil dan sederhana di Lembah Klang
by: Wan Jaafar, Wan Munira
Published: (2003) -
Asas keusahawanan : perusahaan mikro, kecil dan sederhana
by: Abdul Aziz Ab Latif, et al.
Published: (2018) -
Penyelidikan, pembangunan & pengkomersialan untuk perusahaan kecil dan sederhana
by: Universiti Malaysia Kelantan, ISME
Published: (2011) -
Persaingan perusahaan kecil & sederhana (PKS) di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) dalam sektor penyediaan makanan
by: Nur Aisyah Izzati Zulkupli,, et al.
Published: (2023) -
Rintangan perusahaan kecil dan sederhana memperoleh pembiayaan: Cadangan penambahbaikan
by: Zainol, Zairani, et al.
Published: (2012)