Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil

Bahan-Bahan *600g tepung gandum (yang telah diayak) *15Og tepung kek (yang telah diayak) *15Og tepung suji (yang telah digoreng) *15Og gula kastor *5 biji telur *1 sudu besar mentega (yang telah dicairkan) *Sedikit garam, serbuk jintan manis dan esen vanilla *Santan 3 sudu *Minyak (untuk m...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Mohd Mydin, Azlina, Kechil, Rafidah
Format: Monograph
Language:English
Published: Unit Penerbitan e-Buletin JSKM 2023
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/1/88136.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
id my.uitm.ir.88136
record_format eprints
spelling my.uitm.ir.881362023-12-11T15:54:15Z https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/ Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil Mohd Mydin, Azlina Kechil, Rafidah Pulau Pinang Universiti Teknologi MARA Bahan-Bahan *600g tepung gandum (yang telah diayak) *15Og tepung kek (yang telah diayak) *15Og tepung suji (yang telah digoreng) *15Og gula kastor *5 biji telur *1 sudu besar mentega (yang telah dicairkan) *Sedikit garam, serbuk jintan manis dan esen vanilla *Santan 3 sudu *Minyak (untuk menggoreng) Unit Penerbitan e-Buletin JSKM 2023-11 Monograph NonPeerReviewed text en https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/1/88136.pdf Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil. (2023) Bulletin. Unit Penerbitan e-Buletin JSKM. vol 10 vol 10
institution Universiti Teknologi Mara
building Tun Abdul Razak Library
collection Institutional Repository
continent Asia
country Malaysia
content_provider Universiti Teknologi Mara
content_source UiTM Institutional Repository
url_provider http://ir.uitm.edu.my/
language English
topic Pulau Pinang
Universiti Teknologi MARA
spellingShingle Pulau Pinang
Universiti Teknologi MARA
Mohd Mydin, Azlina
Kechil, Rafidah
Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
description Bahan-Bahan *600g tepung gandum (yang telah diayak) *15Og tepung kek (yang telah diayak) *15Og tepung suji (yang telah digoreng) *15Og gula kastor *5 biji telur *1 sudu besar mentega (yang telah dicairkan) *Sedikit garam, serbuk jintan manis dan esen vanilla *Santan 3 sudu *Minyak (untuk menggoreng)
format Monograph
author Mohd Mydin, Azlina
Kechil, Rafidah
author_facet Mohd Mydin, Azlina
Kechil, Rafidah
author_sort Mohd Mydin, Azlina
title Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
title_short Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
title_full Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
title_fullStr Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
title_full_unstemmed Kolca: kuih tradisional / Azlina Mohd Mydin and Rafidah Kechil
title_sort kolca: kuih tradisional / azlina mohd mydin and rafidah kechil
publisher Unit Penerbitan e-Buletin JSKM
publishDate 2023
url https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/1/88136.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/88136/
_version_ 1787139575847583744
score 13.164666