Penggunaan madu kelulut sebagai kultur pemula dalam keju sawit: 'trigokes'-trigona keju sawit / Afiza Tan Sali dan Fathmah Salim
Kajian ini berkaitan penggunaan madu kelulut sebagai kultur pemula dalam penghasilan keju sawit. Kajian ini bertujuan mempelbagaikan penggunaan santan sawit yang merupakan hasilan tempatan dan dapat membantu individu yang mempunyai alahan dengan produk daripada ternakan seperti susu dan keju. Objekt...
Saved in:
Main Authors: | Tan Sali, Afiza, Salim, Fathmah |
---|---|
Format: | Conference or Workshop Item |
Language: | English |
Published: |
2020
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/71215/1/71215.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/71215/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Ecah mahir buat tart keju
by: Basir, Zahrom
Published: (2014) -
Produk keju krim analog menang pingat emas
by: Che Johari, Mamat
Published: (2011) -
Model Keju Swiss panduan kekang penularan COVID-19
by: Norhidayah, Abdull
Published: (2021) -
Pendekatan Model Keju Swiss dalam mengekang penularan Pandemik Covid-19
by: Norhidayah, Abdull
Published: (2021) -
ENT 530 Social Media Portfolio: Keju & Krim By Manis / Elia Farhana Mohamad Razali
by: Mohamad Razali, Elia Farhana
Published: (2021)