Jamuan hari raya UiTM Cawangan Pulau Pinang / Wan Zarina Wan Kamaruddin

17 Jun 2019, bersamaan 13 SYAWAL 1440H, staf Jabatan Sains Gunaan telah turut serta meraikan majlis sambutan hari raya peringkat kampus UiTM Cawangan Pulau Pinang. Majlis yang dianjurkan oleh pihak pengurusan tertinggi UiTMCPP ini melibatkan kerjasama kesemua fakulti, jabatan dan bahagian. Setiap fa...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wan Kamaruddin, Wan Zarina
Format: Monograph
Language:English
Published: Jabatan Sains Gunaan 2020
Subjects:
Online Access:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/69149/1/69149.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/69149/
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Description
Summary:17 Jun 2019, bersamaan 13 SYAWAL 1440H, staf Jabatan Sains Gunaan telah turut serta meraikan majlis sambutan hari raya peringkat kampus UiTM Cawangan Pulau Pinang. Majlis yang dianjurkan oleh pihak pengurusan tertinggi UiTMCPP ini melibatkan kerjasama kesemua fakulti, jabatan dan bahagian. Setiap fakulti, jabatan dan bahagian telah diberi tanggungjawab untuk menyediakan menu terpilih serta menghiasi reruai yang dikhaskan mengikut kreativiti masing-masing. Jabatan Sains Gunaan, diwakili oleh Puan Nur Maizatul Azra di dalam jawatankuasa penganjur telah bertindak sebagai perancang dalam menyediakan juadah dan menghiasi reruai jabatan. Hidangan roti jala dan kari ayam yang enak daripada Jabatan Sains Gunaan telah mendapat sambutan ramai ketika majlis berlangsung. Suasana meriah hari raya dengan pelbagai sajian juadah dan aneka kuih muih dapat dinikmati oleh setiap hadirin. Selain daripada menjamu selera, majlis seumpama ini telah dapat mengukuhkan jalinan silaturahim dan semangat kerjasama di antara staf UiTM Cawangan Pulau Pinang.