Pendidikan pemakanan sihat di kalangan kanak – kanak / Hayati Adilin Mohd Abd Majid, Adida Muhammud and Sharifah Nurulhikmah Syed Yasin
Kanak-kanak adalah aset utama kepada negara. Justeru itu kesihatan dan pemakananan di kalangan kanak-kanak memainkan peranan penting dalam memastikan mereka dapat membesar dengan baik disamping mencegah penyakit kronik dari usia muda. Makanan adalah keperluan asas sebagai pemangkin kepada kelangsung...
Saved in:
Main Authors: | Mohd Abd Majid, Hayati Adilin, Muhammud, Adida, Syed Yasin, Sharifah Nurulhikmah |
---|---|
Format: | Article |
Language: | English |
Published: |
UiTM Cawangan Negeri Sembilan Kampus Seremban
2022
|
Subjects: | |
Online Access: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/69030/1/69030.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/69030/ |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Keselamatan makanan: kesannya kepada kanak kanak / Dida Muhammud, Hayati Adilin Mohd Abd Majid and Siti Munirah Muda
by: Muhammud, Dida, et al.
Published: (2022) -
The benefits of Gum Acacia / Hayati Adilin Mohd Abd Majid, Siti Nursharmila Abdullah Rambli and Ruhaya Hussin
by: Mohd Abd Majid, Hayati Adilin, et al.
Published: (2022) -
Makanan sihat untuk kanak-kanak
by: Shaidah, Shafie
Published: (2011) -
Pemakanan Islam Penjana Kanak-Kanak Pintar
by: Alina Abdul Rahim
Published: (2011) -
Penilaian Pakej Pendidikan Pemakanan Promosi Gaya Hidup Sihat Di Kalangan Kanak-Kanak Sekolah Rendah: Satu Kajian Helic
by: Buhari, Siti Sabariah
Published: (2003)