Pengesan pH air automatik

Penyakit yang berbahaya akan mudah merebak jika kebersihan tidak dititikaberatkan semasa proses pembersihan ayam dijalankan. Tahap pH air merupakan elemen yang sangat penting bagi memastikan ayam yang dicuci selamat dimakan dan boleh dijual kepada orang ramai. Artikel ini akan membincangkan...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
Main Authors: Abd. Jabar, Nur Shahira, Ahad, Rosnee, Mustafa, Mohamad Zaid, Sri Sumarwati, Sri Sumarwati
其他作者: Gerijih, Debie Devisser
格式: Book Section
語言:English
出版: Penerbit UTHM 2021
主題:
在線閱讀:http://eprints.uthm.edu.my/6787/1/5.pdf
http://eprints.uthm.edu.my/6787/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!