Utilisation Of Matured Green Banana (Musa Paradisiaca var. Awak) Flour And Oat Beta Glucan As Fibre Ingredients In Noodles.

Kajian ini bertujuan untuk mempertingkatkan kandungan gentian dietari dan memperbaiki nilai nutrisi untuk mi kuning beralkali (YAN). Dalam kajian ini, tepung pisang (BF) diproses daripada pisang awak hijau matang (Musa paradisiacal var. Awak) dan oat β-glucan telah ditambah ke dalam YAN sebagai sumb...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Chong, Li Choo
格式: Thesis
語言:English
出版: 2007
主題:
在線閱讀:http://eprints.usm.my/8329/1/UTILISATION_OF_MATURED_GREEN_BANANA_%28Musa_Paradisiaca_var._Awak%29_FLOUR_AND_OAT_BETA_GLUCAN_AS_FIBRE_INGREDIENTS_IN_NOODLES.pdf
http://eprints.usm.my/8329/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!