Utilisation Of Matured Green Banana (Musa Paradisiaca var. Awak) Flour And Oat Beta Glucan As Fibre Ingredients In Noodles.
Kajian ini bertujuan untuk mempertingkatkan kandungan gentian dietari dan memperbaiki nilai nutrisi untuk mi kuning beralkali (YAN). Dalam kajian ini, tepung pisang (BF) diproses daripada pisang awak hijau matang (Musa paradisiacal var. Awak) dan oat β-glucan telah ditambah ke dalam YAN sebagai sumb...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English |
出版: |
2007
|
主題: | |
在線閱讀: | http://eprints.usm.my/8329/1/UTILISATION_OF_MATURED_GREEN_BANANA_%28Musa_Paradisiaca_var._Awak%29_FLOUR_AND_OAT_BETA_GLUCAN_AS_FIBRE_INGREDIENTS_IN_NOODLES.pdf http://eprints.usm.my/8329/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|