Utilisation Of Matured Green Banana (Musa Paradisiaca var. Awak) Flour And Oat Beta Glucan As Fibre Ingredients In Noodles.

Kajian ini bertujuan untuk mempertingkatkan kandungan gentian dietari dan memperbaiki nilai nutrisi untuk mi kuning beralkali (YAN). Dalam kajian ini, tepung pisang (BF) diproses daripada pisang awak hijau matang (Musa paradisiacal var. Awak) dan oat β-glucan telah ditambah ke dalam YAN sebagai sumb...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Chong, Li Choo
格式: Thesis
语言:English
出版: 2007
主题:
在线阅读:http://eprints.usm.my/8329/1/UTILISATION_OF_MATURED_GREEN_BANANA_%28Musa_Paradisiaca_var._Awak%29_FLOUR_AND_OAT_BETA_GLUCAN_AS_FIBRE_INGREDIENTS_IN_NOODLES.pdf
http://eprints.usm.my/8329/
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!