Stok makanan hanya boleh bertahan 45 hari: Prof. Datuk Dr. Mad Nasir

SERDANG, 21 Jun - Stok bekalan makanan ruji negara pada masa ini hanya mampu bertahan untuk tempoh 45 hari sahaja, sekali gus menyebabkan kestabilan bekalan makanan negara berada pada tahap membimbangkan disebabkan kebergantungan terlalu tinggi terhadap sumber import.

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
格式: UPM News
語言:English
出版: Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia 2016
在線閱讀:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/48361/1/Stok%20makanan%20hanya%20boleh%20bertahan%2045%20hari%20Prof.%20Datuk%20Dr.%20Mad%20Nasir.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/48361/
http://www.upm.edu.my/berita/details/sekuritimakananbm
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!