Stok makanan hanya boleh bertahan 45 hari: Prof. Datuk Dr. Mad Nasir
SERDANG, 21 Jun - Stok bekalan makanan ruji negara pada masa ini hanya mampu bertahan untuk tempoh 45 hari sahaja, sekali gus menyebabkan kestabilan bekalan makanan negara berada pada tahap membimbangkan disebabkan kebergantungan terlalu tinggi terhadap sumber import.
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | UPM News |
語言: | English |
出版: |
Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia
2016
|
在線閱讀: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/48361/1/Stok%20makanan%20hanya%20boleh%20bertahan%2045%20hari%20Prof.%20Datuk%20Dr.%20Mad%20Nasir.pdf http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/48361/ http://www.upm.edu.my/berita/details/sekuritimakananbm |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|