Pengetahuan dalam amalan pengeluar produk makanan halal di Sabah

Manual Prosedur Pensijilan Halal Malaysia 2014, MSlS00:2009, Garis Panduan bagi Sistem Pengurusan Jaminan Halal Pensijilan Halal Malaysia 2011, Akta Makanan 1983, Peraturan-peraturan Makanan 1985 dan Peraturan-peraturan Kebersihan Makanan 2009 merupakan antara asas rujukan pensijilan halal yang digu...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Nuratifah Ab Salleh
格式: Thesis
語言:English
English
出版: 2018
主題:
在線閱讀:https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/37586/2/24%20PAGES.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/37586/1/FULLTEXT.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/37586/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!