Pengetahuan dalam amalan pengeluar produk makanan halal di Sabah
Manual Prosedur Pensijilan Halal Malaysia 2014, MSlS00:2009, Garis Panduan bagi Sistem Pengurusan Jaminan Halal Pensijilan Halal Malaysia 2011, Akta Makanan 1983, Peraturan-peraturan Makanan 1985 dan Peraturan-peraturan Kebersihan Makanan 2009 merupakan antara asas rujukan pensijilan halal yang digu...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Thesis |
語言: | English English |
出版: |
2018
|
主題: | |
在線閱讀: | https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/37586/2/24%20PAGES.pdf https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/37586/1/FULLTEXT.pdf https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/37586/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|