RHA Eco-Concrete - Noor Ain, Abu Samah (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Environmental Invention and Technology Exhibition (EITEX) 2010, 3 Mac 2010 dianjurkan oleh Pusat Pengajian Kejuruteraan Alam Sekitar di Ruang Legar Makmal, Pusat Pengajian Jejawi 3, UniMAP.