Taj al-Salatin Bukhari al-Jauhari: menelusuri warisan silam dalam membentuk modal insan masa hadapan - Mhd Noor, Mhd Said (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.