Teks ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) sempena Majlis Makan Malam Bersama Media - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Putra Palace, Kangar, Perlis.