Taraf jawatan keseluruhan graduan mengikut jenis IPT 2019 - Malaysia, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) (Kementerian Pengajian Tinggi (KPT), Malaysia, 2022)
Link to publisher homepage at https://www.mohe.gov.my