Laporan MITI 2020 - Malaysia, Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri, Malaysia, 2022)
Link to publishers homepage at https://www.miti.gov.my/