Siswazah luar tenaga buruh mengikut kumpulan umur dan jantina, Malaysia, 2016-2019 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan, Malaysia, 2021)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my